Curaliv AB – bemannar sjukvården

Vi på Curaliv är väldigt måna om att välja vår personal med omsorg. All personal som arbetar för Curaliv har genomgått en seriös och noggrann urvals- och rekryteringsprocess. Vi arbetar också ständigt med att utvärdera våra uppdrag för att alltid kunna erbjuda högkvalitativ personal till såväl privata som offentliga uppdragsgivare.

Vi bryr oss lite mer

Curaliv är ett certifierat bemanningsföretag som erbjuder bemanning med vårdpersonal till vårdgivare i hela Sverige och delar av Norden. Med omsorg matchar vi främst läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och socionomer med vårdgivare inom alla verksamhetsområden. Vi förmedlar uppdrag till de flesta regioner, kommuner och stora privata vårdgivare i Sverige.

Vårdbemaning

Bemanning med personlig service

Hos oss kan man förvänta sig en personlig service, oavsett om man vill arbeta hos oss eller anlita vår personal. Det kanske är anledningen till att vi sannolikt är det snabbast växande företaget inom branschen!

Tveka inte att kontakta oss vare sig du vill arbeta hos oss eller behöver hjälp med bemanning!

Certifierade enligt ISO

Curaliv AB är certifierat enligt ISO 9001 vilket är en kvalitetsstämpel som bekräftar att företaget arbetar enligt kvalitetssäkrade processer.

Gasellföretag

Curaliv AB är utsett till gasellföretag av Dagens Industri. Utmärkelsen gasellföretag ges till framgångsrika företag som växer, skapar jobb och har sunda finanser. Detta är ytterligare en kvalitetsstämpel på ett välskött företag. Klicka här för att läsa mer om utmärkelsen:

Finns i hela landet

Curaliv erbjuder bemanning med vård- och omsorgspersonal till verksamheter i hela Sverige och delar av Norden. Vi ingår i nationella avtalet och är upphandlade av samtliga regioner och stora privata aktörer i Sverige.

Kontakta oss

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss via mail eller telefon.