Sjuksköterska i Norge

Uppdrag för sjuksköterskor i Norge

Är du intresserad av att arbeta som sjuksköterska i Norge? Vi på Curaliv erbjuder varierade uppdrag för sjuksköterskor i hela Norge. Att jobba i Norge innebär en hel del fördelar och som svensk har man ett gott rykte bland norrmännen då dom vet att vi är effektiva och lojala medarbetare som håller hög kompetensnivå. Därför är vi på Curaliv noga med att matcha rätt uppdrag med rätt konsult. 

Oavsett vilken typ av jobb du vill ha kan vi hjälpa dig. Vill du jobba på akutmottagning eller vårdavdelning? Stora eller små sjukhus? Vi erbjuder flera olika uppdrag så du har möjlighet att hitta något som passat just dig och dina önskemål. 

Att arbeta som sjuksköterska i Norge

En stor skillnad mot Sverige är att man I Norge arbetar 35 timmar per vecka som standard istället för 40 timmar här i Sverige. Lönen är generellt sett högre än i Sverige och skatten är lägre vilket innebär möjlighet till hög lön även om man jobbar en kortare period. Många väljer därför att spendera sommaren i Norge och kombinera semester och arbete där. 

Känner du dig osäker på det norska språket? Lugn, det kommer du lära dig snabbt och vi kan hjälpa dig om du undrar vad saker och ting heter på norska. Det finns dialekter precis som i Sverige så språket kan uppfattas olika. Hör av dig till oss om du behöver hjälp. 

Att tänka på när man ska jobba som i Norge

Det är en del administrativa förberedelser som behöver göras innan du kan åka över till vårt grannland och börja arbeta. För att få ta uppdrag som bemanningssjuksköterska i Norge behövs bla norsk ssk-leg och norskt skattekort. Känns det krångligt och svårt? Lugn, kontakta oss så hjälper vi dig med allt du behöver inklusive resa och boende under uppdraget. 

 Läs mer om fördelarna med att jobba som  bemanningssjuksköterska i Norge.

Din trygghet – vårt ansvar

Det är såklart viktigt att du känner dig trygg under ditt uppdrag – oavsett om det är i Norge eller hemma i Sverige. Hos Curaliv är du alltid fullt försäkrad ifall något skulle inträffa när du är på jobb.

 Som sjuksköterska behöver du stabilitet och trygghet i vardagen för att orka med dina uppdrag. Ett arbete som hyrsjuksköterska hos Curaliv förser dig med ännu mer trygghet än om du skulle ha haft en “vanlig” tjänst. Vi står alltid till tjänst med de bästa vårduppdragen, kan erbjuda en individuell lösning för dig och din familj och du får tillgång till vårt stora kontaktnätverk för ett bättre yrkesliv och bättre vardag.

Läs mer om hur det är att jobba på bemanningsföretag för sjuksköterska i Norge.

Krav för att arbeta som hyrsjuksköterska i Norge

Det grundläggande kravet för att kunna arbeta som bemanningssjuksköterska är att ha norsk legitimation som sjuksköterska. Har du ännu inte norsk legitimerad men förväntas erhålla det, får du gärna höra av dig till oss i väntan på din legitimation, så kan vi planera för ett framtida uppdrag som bemanningssjuksköterska.

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för att arbeta som sjuksköterska i Norge.

Ett par av våra läkare tycker till

"Ersättningen är bland de bättre i branschen vilket förstås är ett stort plus."

Jag har nu sedan två år arbetat hos Curaliv  och trivs oerhört bra. Arbetar extra inom slutenvården utöver mitt vanliga jobb och får alltid de passen på de avdelningarna jag är intresserad av. De anstränger sig verkligen för att jag ska få uppdrag jag trivs med. Ersättningen är bland de bättre i branschen vilket förstås är ett stort plus. Jag har ingen anledning att byta bemanningsföretag.
Sofia Bergkvist
Leg. sjuksköterska

"Kontakten med Curaliv är alltid snabb och ärlig. Superbra helt enkelt!."

Arbetade länge för ett annat bemanningsföretag innan jag bytte till Curaliv efter rekommendation av en sjuksköterskekollega. Dels har jag nu betydligt bättre lön vilket ger mig större frihet att arbeta så mycket jag vill. Kontakten med Curaliv är alltid snabb och ärlig. Superbra helt enkelt!
Maria Ohlsson
Leg. sjuksköterska

Curaliv erbjuder

Konkurrenskraftig lön

Vi skulle vilja påstå att vi har ett av marknadens absolut bästa villkor för hyrsköterskor.

Flexibilitet

Vi lyssnar på våra hyrsköterskor och anpassar oss efter deras behov. Uppdragens tidpunkt, omfattning och geografiska område bestämmer du.

Högklassig service

Vi anstränger oss för att möta dina önskemål och skräddarsyr uppdrag så det passar alla hyrsköterskor. Vi hjälper dig med det praktiska kring resa/boende och nöjer oss inte förrän du är nöjd som hyrsköterska.

Trygghetsjour dygnet runt, året runt

Vi finns till för våra hyrsköterskor dygnet runt vid akuta och oförutsedda problem – oavsett om det är under resan, på boendet eller i det kliniska arbetet kan varje hyrsköterska kontakta oss via vårt journummer.