Information för dig som vårdgivare

Vi på Curaliv är väldigt måna om att välja vår personal med omsorg. All personal som arbetar för Curaliv har genomgått en seriös och noggrann urvals- och rekryteringsprocess. Vi arbetar också ständigt med att utvärdera våra uppdrag för att alltid kunna erbjuda högkvalitativ personal till såväl privata som offentliga uppdragsgivare.

Vi levererar i synnerhet läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och socionomer. Har ni behov av andra yrkeskategorier kan ni alltid inkomma med en förfrågan, så ska vi se vad vi kan göra. Vi har personal över hela Sverige och kan många gånger även leverera personal med kort varsel. Varmt välkomna att kontakta oss med er förfrågan!

Våra yrkeskategorier

Läkare

Vi har en stor pool med engagerade och kompetenta läkare över hela Sverige. Hos oss arbetar erfarna specialister men även leg läkare, och vi kan leverera enligt ert behov. Våra konsultansvariga har lång erfarenhet av läkarbemanning och kan tillgodose ert behov på ett optimalt sätt.

Sjuksköterska

Alla våra sjuksköterskor har svensk legitimation och en del av dem är även specialistutbildade och täcker alla specialistinriktningar. Vi har stor erfarenhet av att bemanna såväl landstingens som kommuners verksamheter.

Undersköterska

Oavsett om ni driver ett äldreboende, hemtjänstverksamhet eller behöver undersköterskor till slutenvården kan ni höra av er till oss. Ett stort antal undersköterskor och vårdbiträden finns i vår bemanningspool redo att att bemanna alla slags verksamheter.

Socionom

De flesta i denna kategori har svensk examen som socionom eller motsvarande utbildning. Våra socionomer finns utspridda över hela landet och erfarenhet finns från alla områden inom socialt arbete.

Ta kontakt med oss idag