Arbeta som socionomkonsult

Socionom

För dig som är socionom eller har motsvarande utbildning kan vi erbjuda flexibla och välbetalda uppdrag. Du kan antingen arbeta enstaka pass utöver ditt ordinarie arbete, men också arbeta heltid hos oss. Vi kan oftast erbjuda betydligt bättre ersättning än andra bemanningsföretag då vi saknar dyra administrativa kostnader. Kolla därför alltid med oss först innan du börjar jobba!

Att arbeta som socionomkonsult

Hos oss kan du till exempel arbeta som socialsekreterare, biståndshandläggare, LSS-handläggare, familjehemssekreterare och barn- och ungdomsutredare. Arbetet som socionom erbjuder stor flexibilitet avseende när, i vilken omfattning och var i landet man vill arbeta. Dock råder oftast ett hinder mot att arbeta som socionom mot samma arbetsgivare hos vilken man redan har en anställning. Som socionomkonsult kan du antingen vara anställda hos oss och erhålla ersättningen som lön eller fakturera via eget företag, och får då ett anpassat arvode.

Krav för att arbeta som socionomkonsult

Det grundläggande kravet för att kunna arbeta som socionom är att ha högskoleexamen som socionom eller likvärdig utbildning, samt gärna minst något/några års arbetslivserfarenhet i Sverige som socionom.

Intresseanmälan

Funderar du på att arbeta som socionomkonsult, eller vill ha mer info kan du använda nedanstående formulär, så återkommer vi till dig snarast. I fältet önskemål kan du ange lite kort din erfarenhet och var du önskar arbeta.

Curaliv erbjuder

Konkurrenskraftig lön

Vi skulle vilja påstå att vi har ett av marknadens absolut bästa villkor för hyrsköterskor.

Flexibilitet

Vi lyssnar på våra hyrsköterskor och anpassar oss efter deras behov. Uppdragens tidpunkt, omfattning och geografiska område bestämmer du.

Högklassig service

Vi anstränger oss för att möta dina önskemål och skräddarsyr uppdrag så det passar alla hyrsköterskor. Vi hjälper dig med det praktiska kring resa/boende och nöjer oss inte förrän du är nöjd som hyrsköterska.

Trygghetsjour dygnet runt, året runt

Vi finns till för våra hyrsköterskor dygnet runt vid akuta och oförutsedda problem – oavsett om det är under resan, på boendet eller i det kliniska arbetet kan varje hyrsköterska kontakta oss via vårt journummer.