Jobba som hyrsjuksköterska

Hyrsjuksköterska

Var med och förändra människors liv och var ett stöd i deras utsatta situation – helt på dina villkor. En hyrsjuksköterska anställd av Curaliv garanteras hög lön och förmånliga villkor. Vi hjälper dig till attraktivt uppdrag oavsett var i landet du vill jobba. Bredda din meritlista och upplev möjligheterna som erbjuds som konsult inom vården.

Att arbeta som hyrsjuksköterska

Det råder stor brist på sjuksköterskor ute i landet och många sjukhus och vårdcentraler har stora behov av personal. Vi är många som tycker att sjuksköterskornas löner och förmåner bör vara bättre. Curaliv som bemanningsföretag är inget undantag och vill bidra till förbättrade villkor. Hos oss får du en högre lön jämfört med många andra bemanningsföretag och vi hjälper dig att hitta ett uppdrag som passar dig. Vi är med när du vill göra skillnad!

Flexibilitet och förmåner som stafettsjuksköterska

Många gånger är vårdyrken tunga och därför bör du som arbetar som stafettsjuksköterska få tid för dig själv och samtidigt njuta av ditt arbete varje dag. Som hyrsjuksköterska hos oss får du både en bättre lön, då vi har fördelaktiga avtal och processer med vårdgivare och förmånliga villkor i form av:

 • Vi ordnar och bekostar boende åt dig på arbetsorten
 • Möjlighet att arbeta inom hela Sverige samt i andra delar av Norden.
 • Uppdrag som passar just dig och din situation. 
 • Försäkring och möjlighet till tjänstepension.
 • Ordnar det praktiska som behövs som t.ex. e-legitimation, intro av journalsystem m.m.
 • Trygghetsjour dygnet runt där vi alltid finns närvarande för att hjälpa dig.

Att arbeta som stafettsjuksköterska har många fördelar som du kommer att få erfara snabbt.

 • Du kan välja exakt vart du vill arbeta.
 • Arbeta under en period och byt sedan uppdrag om du vill.
 • Du väljer själv om du vill vara ledig eller arbeta under storhelger
 • Du får en bredare erfarenhet och kan bredda dina karriärmöjligheter.
 • Du får en högre lön än om du skulle vara anställd inom regionen eller kommunen. 
 • Ett bra sätt för dig att prova på olika uppdrag för att se vad du brinner för.

Läs mer om fördelarna med att jobba som bemanningssjuksköterska.

Lön eller fakturera?

Funderar du på starta eget företag eller har du redan vant dig vid att fakturera dina uppdragsgivare? Med Curaliv som bemanningsföretag kan du välja mellan att gå som anställd eller fakturera genom ditt bolag.

I väntan på legitimation?

Väntar på att få din svenska sjuksköterskelegitimation? Under den tiden går det tyvärr inte arbeta som hyrsjuksköterska i Sverige, men däremot kan vi hjälpa dig att vinna tid genom att planera inför dina kommande uppdrag, så hör av dig till. oss i god tid. Är du intresserad av jobb som stafettsjuksköterska på en vårdcentral, ett sjukhus eller kanske på en privat klinik? Vi hjälper dig!

Trygghet med Curaliv

Som sjuksköterska behöver du stabilitet och trygghet i vardagen för att orka med dina uppdrag. Ett arbete som hyrsjuksköterska hos Curaliv förser dig med ännu mer trygghet än om du skulle ha haft en “vanlig” tjänst. Vi står alltid till tjänst med de bästa vårduppdragen, kan erbjuda en individuell lösning för dig och din familj och du får tillgång till vårt stora kontaktnätverk för ett bättre yrkesliv och bättre vardag.

Läs mer om hur det är att jobba på bemanningsföretag för sjuksköterska.

 

Krav för att arbeta som hyrsjuksköterska

Det grundläggande kravet för att kunna arbeta som bemanningssjuksköterska är att ha svensk legitimation som sjuksköterska. Är du ännu inte legitimerad men förväntas erhålla svensk sjuksköterskelegitimation framöver, får du gärna höra av dig till oss i väntan på din legitimation, så kan vi planera för ett framtida uppdrag som bemanningssjuksköterska.

Intresseanmälan

Funderar du på att arbeta som bemanningssjuksköterska, eller vill ha mer info kan du använda nedanstående formulär, så återkommer vi till dig snarast.

Ett par av våra sjuksköterskor tycker till

Jag har nu sedan två år arbetat hos Curaliv (tid Allians Bemanning) och trivs oerhört bra. Arbetar extra inom slutenvården utöver mitt vanliga jobb och får alltid de passen på de avdelningarna jag är intresserad av. De anstränger sig verkligen för att jag ska få uppdrag jag trivs med. Ersättningen är bland de bättre i branschen vilket förstås är ett stort plus. Jag har ingen anledning att byta bemanningsföretag. Sofia Bergkvist

Leg. sjuksköterska

Arbetade länge för ett annat bemanningsföretag innan jag bytte till Curaliv efter rekommendation av en sjuksköterskekollega. Dels har jag nu betydligt bättre lön vilket ger mig större frihet att arbeta så mycket jag vill. Kontakten med Curaliv är alltid snabb och ärlig. Superbra helt enkelt! Maria Ohlsson

Leg. sjuksköterska

Curaliv erbjuder

Konkurrenskraftig lön

Vi skulle vilja påstå att vi har ett av marknadens absolut bästa villkor för hyrsköterskor
1

Flexibilitet

Vi lyssnar på våra hyrsköterskor och anpassar oss efter deras behov. Uppdragens tidpunkt, omfattning och geografiska område bestämmer du.

Högklassig service

Vi anstränger oss för att möta dina önskemål och skräddarsyr uppdrag så det passar alla hyrsköterskor. Vi hjälper dig med det praktiska kring resa/boende och nöjer oss inte förrän du är nöjd som hyrsköterska.

Trygghetsjour dygnet runt, året runt

Vi finns till för våra hyrsköterskor dygnet runt vid akuta och oförutsedda problem – oavsett om det är under resan, på boendet eller i det kliniska arbetet kan varje hyrsköterska kontakta oss via vårt journummer.