Arbeta som undersköterska

Undersköterska

För dig som har omvårdnadsutbildning kan vi erbjuda flexibla och välbetalda uppdrag som undersköterska eller vårdbiträde. Du kan antingen arbeta enstaka pass utöver ditt ordinarie arbete, men också arbeta heltid som undersköterska hos oss som bemanningsföretag. Vi har ett av marknadens bästa anställningsvillkor.

 

Att arbeta som undersköterska på bemanningsföretag

Arbetet som undersköterska på bemanningsföretag erbjuder stor flexibilitet avseende när, i vilken omfattning och var i landet man vill arbeta. Dock råder oftast ett hinder mot att arbeta som inhyrd undersköterska mot samma arbetsgivare hos vilken man redan har en anställning. Som undersköterska kan du antingen vara anställda hos oss och erhålla ersättningen som lön eller fakturera via eget företag, och får då ett anpassat arvode.

Krav för att arbeta som undersköterska på bemanningsföretag

Det grundläggande kravet för att kunna arbeta som undersköterska hos oss är att ha utbildning i omvårdnad minst gymnasial nivå. Är du sjuksköterskestudent eller läkarstudent kan vi oftast också ordna uppdrag som undersköterska.

Intresseanmälan

Vill du arbeta som undersköterska inom bemanning, eller vill ha mer info kan du använda nedanstående formulär, så återkommer vi till dig när det finns ett passande uppdrag. 

Curaliv erbjuder

Konkurrenskraftig lön

Vi skulle vilja påstå att vi har ett av marknadens absolut bästa villkor för hyrsköterskor.

Flexibilitet

Vi lyssnar på våra hyrsköterskor och anpassar oss efter deras behov. Uppdragens tidpunkt, omfattning och geografiska område bestämmer du.
 

Högklassig service

Vi anstränger oss för att möta dina önskemål och skräddarsyr uppdrag så det passar alla hyrsköterskor. Vi hjälper dig med det praktiska kring resa/boende och nöjer oss inte förrän du är nöjd som hyrsköterska.

Trygghetsjour dygnet runt, året runt

Vi finns till för våra hyrsköterskor dygnet runt vid akuta och oförutsedda problem – oavsett om det är under resan, på boendet eller i det kliniska arbetet kan varje hyrsköterska kontakta oss via vårt journummer.