Arbeta som bemanningssjuksköterska

Sjuksköterska

För dig som är sjuksköterska kan vi erbjuda flexibla och välbetalda uppdrag. Du kan antingen arbeta enstaka pass utöver ditt ordinarie arbete, men också arbeta heltid som hyrsjuksköterska hos oss. Vi kan oftast erbjuda betydligt bättre ersättning än andra bemanningsföretag då vi saknar dyra administrativa kostnader. Kolla därför alltid med oss först innan du börjar jobba!

Att arbeta som hyrsjuksköterska/bemanningssköterska

Alla sjuksköterskor med svensk sjuksköterskelegitimation har möjlighet att arbeta som hyrsjuksköterska via oss. Arbetet som hyrsjuksköterska erbjuder stor flexibilitet avseende när, i vilken omfattning och var i landet man vill arbeta. Dock råder oftast ett hinder mot att arbeta som bemanningssjuksköterska mot samma arbetsgivare hos vilken man redan har en anställning. Som bemanningssjuksköterska kan du antingen vara anställda hos oss och erhålla ersättningen som lön eller fakturera via eget företag, och får då ett anpassat arvode.

Krav för att arbeta som hyrsjuksköterska

Det grundläggande kravet för att kunna arbeta som bemanningssjuksköterska är att ha svensk legitimation som sjuksköterska. Är du ännu inte legitimerad men förväntas erhålla svensk sjuksköterskelegitimation framöver, får du gärna höra av dig till oss i väntan på din legitimation, så kan vi planera för ett framtida uppdrag som bemanningssjuksköterska.

Intresseanmälan

Funderar du på att arbeta som bemanningssjuksköterska, eller vill ha mer info kan du använda nedanstående formulär, så återkommer vi till dig snarast. I fältet önskemål kan du ange lite kort din erfarenhet och var du önskar arbeta.

Ett par av våra sjuksköterskor tycker till

Jag har nu sedan två år arbetat hos Curaliv (tid Allians Bemanning) och trivs oerhört bra. Arbetar extra inom slutenvården utöver mitt vanliga jobb och får alltid de passen på de avdelningarna jag är intresserad av. De anstränger sig verkligen för att jag ska få uppdrag jag trivs med. Ersättningen är bland de bättre i branschen vilket förstås är ett stort plus. Jag har ingen anledning att byta bemanningsföretag. Sofia Bergkvist

Leg. sjuksköterska

Arbetade länge för ett annat bemanningsföretag innan jag bytte till Curaliv efter rekommendation av en sjuksköterskekollega. Dels har jag nu betydligt bättre lön vilket ger mig större frihet att arbeta så mycket jag vill. Kontakten med Curaliv är alltid snabb och ärlig. Superbra helt enkelt! Maria Ohlsson

Leg. sjuksköterska

Curaliv erbjuder

Konkurrenskraftig lön

Vi skulle vilja påstå att vi har ett av marknadens absolut bästa villkor för hyrsköterskor

1

Flexibilitet

Vi lyssnar på våra hyrsköterskor och anpassar oss efter deras behov. Uppdragens tidpunkt, omfattning och geografiska område bestämmer du.

Högklassig service

Vi anstränger oss för att möta dina önskemål och skräddarsyr uppdrag så det passar alla hyrsköterskor. Vi hjälper dig med det praktiska kring resa/boende och nöjer oss inte förrän du är nöjd som hyrsköterska.

Trygghetsjour dygnet runt, året runt

Vi finns till för våra hyrsköterskor dygnet runt vid akuta och oförutsedda problem – oavsett om det är under resan, på boendet eller i det kliniska arbetet kan varje hyrsköterska kontakta oss via vårt journummer.