Arbeta som hyrläkare

Läkare

Vi erbjuder uppdrag för hyrläkare inom hela Sverige och delar av Norden. Oavsett om du önskar arbeta några enstaka veckor eller en längre period kan du höra av dig till oss för uppdrag. Då vi saknar stora administrativa kostnader erbjuder vi våra hyrläkare löner högre än många andra bemanningsföretag. Kolla därför alltid med oss först så du inte missar den bästa lönen!

Att arbeta som hyrläkare/stafettläkare

Alla läkare med svensk läkarlegitimation har möjlighet att arbeta som stafettläkare via oss. Arbetet som stafettläkare erbjuder stor flexibilitet avseende när, i vilken omfattning och var i landet man vill arbeta. Dock råder oftast ett hinder mot att arbeta som stafettläkare mot samma arbetsgivare hos vilken man redan har en anställning. Våra hyrläkare kan antingen vara anställda hos oss och erhålla ersättningen som lön eller fakturera via eget företag.

Inte legitimerad ännu?

Generellt är det ganska svårt att arbeta som stafettläkare innan man har fått sin svenska läkarlegitimation. Är du ännu inte legitimerad men förväntas erhålla svensk läkarlegitimation framöver, får du gärna höra av dig till oss i väntan på din legitimation, så kan vi planera för ett framtida uppdrag som stafettläkare.

Intresseanmälan

Funderar du på att arbeta som hyrläkare, eller vill ha mer info kan du använda nedanstående formulär, så återkommer vi till dig snarast. I fältet önskemål kan du ange lite kort din erfarenhet och var du önskar arbeta.

Ett par av våra läkare tycker till

Jag blev av en kollega rekommenderad Curaliv och har sedan dess enbart arbetat med dem. Alex som är min kontaktperson är bland de ärligaste och ödmjukaste personerna jag kommit i kontakt med. Jag får aldrig några dåliga överraskningar under mina uppdrag, utan allt som utlovas införlivas. Även om lönen inte är viktigast har faktiskt Curaliv erbjudit mig de bästa villkoren bland de bemanningsbolag jag arbetat med. Eva Karlsson

Allmänläkare

Jag har normalt min fasta anställning hos landstinget och arbetar extra via Curaliv vid jourkomp och andra ledigheter. Varje gång jag hör av mig så ordnar dem snabbt fram ett bra uppdrag med bra ersättning. Det hela går väldigt smidigt och utan krångel. Curaliv kommer definitivt att vara mitt förstahandsval i branschen. Ulf Persson

ST-läkare

Curaliv erbjuder

Konkurrenskraftig lön

Vi skulle vilja påstå att vi har ett av marknadens absolut bästa villkor för stafettläkare.

1

Flexibilitet

Vi lyssnar på våra stafettläkare och anpassar oss efter deras behov. Uppdragens tidpunkt, omfattning och geografiska område bestämmer du.

Högklassig service

Vi anstränger oss för att möta dina önskemål och skräddarsyr uppdrag så det passar alla. Vi hjälper dig med det praktiska kring resa/boende och nöjer oss inte förrän du är nöjd.

Trygghetsjour dygnet runt, året runt

Vi finns till för våra stafettläkare dygnet runt vid akuta och oförutsedda problem – oavsett om det är under resan, på boendet eller i det kliniska arbetet kan varje stafettläkare kontakta oss via vårt journummer..