Bemanningssjuksköterska

Hos Curaliv kan du smidigt hitta välbetalda hyruppdrag till förmånliga villkor som bemanningssjuksköterska eller konsultsjuksköterska och välja var i Sverige du vill arbeta. Här har vi en lång erfarenhet av bemanningspersonal som hyrs ut till vårdcentraler och sjukhus runt om i Sverige och Norden. Du behöver inte ha kontakt med olika bemanningsföretag för att få tillgång till många uppdrag. Vi förmedlar uppdrag i samtliga regioner i Sverige.

Curaliv är ett etablerat företag och har genom åren bidragit med att bemanna olika vårdinrättningar som sjukhus och kommunala verksamheter med konsultsjuksköterskor, hyrläkare och socionomer. Vi har avtal med många regioner och samarbetar med olika vårdinrättningar och kliniker och kan även erbjuda vår bemanningspersonal skräddarsydda villkor med försäkringar, tjänstepension och boende på din arbetsort. 

Jobba som konsultsjuksköterska med hög lön

En av de stora fördelarna att vara konsultsjuksköterska hos oss är att du kommer att få dina uppdrag med högre lön än vad många andra bemanningsföretag kan erbjuda eftersom vi har förmånliga avtal med uppdragsgivare som många andra bolag inte har. 

Uppdrag med stor flexibilitet

Att kunna arbeta på ens egna villkor är en stor förmån som många regionanställda sjuksköterskor saknar. Som bemanningssjuksköterska kan du åta dig uppdrag på längre eller kortare sikt och på olika typer av vårdinrättningar för att få en bredare erfarenhet och byta miljö som du vill. Bredda din meritlista med Curaliv som dessutom bidrar till flexibelt yrkesliv med trygga uppdrag hos seriösa vårdgivare!

Lika stor trygghet som en fast anställning

En fast anställning är ofta synonym med trygghet och stabilitet och det har vi velat eftersträva lika mycket om du arbetar som bemanningssjuksköterska hos oss. Vi har därför valt att lägga upp en rad olika lösningar som passar till varje enskild individ.

  • Egen kontaktperson som lär känna dig och dina önskemål
  • Försäkringar ingår i uppdragen
  • Du kan välja att ta med tjänstepension
  • Vi har vår trygghetsjour som är öppen dygnet runt

Vi ordnar dessutom boende åt dig om du skulle behöva det och kan även förmedla andra boendekontakter om det finns specifika önskemål. Vill du ta med dig din familj ordnar vi ett upplägg för att göra det möjligt!

Skillnaden mellan att ta hjälp av oss och att vara fast anställd är att du har ett större val gällande var du vill arbeta och hur länge du vill vara där. Har du länge velat pröva på att arbeta i landsbygd, i glesbygd eller i en storstad har du därför en stor frihet att kunna hitta det optimala upplägget just här med Curaliv. Enklare kan det inte vara att forma yrkeslivet efter sina egna önskemål.

Lön som ersättning eller fakturering via eget företag

Det är inte bara inom uppdragen du har en stor valfrihet – du som har eller vill starta eget företag kan välja att fakturera oss precis som vanligt, medan du som inte har företag kan välja att få ut din ersättning som vanlig lön istället. Kontakta oss om du behöver vägledning till hur du ska gå tillväga för att starta eget bolag och få bra tips på vägen!

Vill du veta mer om att arbeta som bemanningssjuksköterska ska du redan nu göra en intresseanmälan så återkommer din kontaktperson till dig snarast för att ge förslag på olika uppdrag som kan passa dig. Behöver du svar på frågor eller vill du ha hjälp att planera inför din svenska sjuksköterskelegitimation? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!

Intresseanmälan

Funderar du på att arbeta som hyrläkare, eller vill ha mer info kan du använda nedanstående formulär, så återkommer vi till dig snarast. I fältet önskemål kan du ange lite kort din erfarenhet och var du önskar arbeta.