Bemanningsläkare

Att arbeta som bemanningsläkare eller konsultläkare som det också kallas har sina fördelar. Dels arbetar du under större frihet och dels har du chans att prova på olika uppdrag inom olika vårdinrättningar för att testa vad du tycker passar dig bäst. Välbetalda uppdrag till bra villkor som kan skräddarsys enligt dina önskemål är det vi på Curaliv strävar efter och har så gjort under många år.

Med oss får du vägledning och uppdrag som passar dig på den vårdinrättning du föredrar, oavsett om det är inom öppenvården eller slutenvården. Vem vet, kanske uppdraget mynnar ut i en fast tjänst så småningom om du önskar, eller så hoppar du vidare till ett annat hyruppdrag på annan ort. Som konsultläkare ger vi dig många förutsättningar att bredda ditt CV.

Styr själv över din fritid och arbetstid

En konsultläkare har alltid förmånen att själv kunna styra över både sin fritid och arbetstid samt var han eller hon föredrar att arbeta någonstans. 

  • Välj att arbeta i storstadsregioner, på små orter, i glesbygden eller på landsbygden
  • Hoppa mellan längre eller kortare uppdrag
  • Arbeta på sjukhus, vårdcentraler eller andra mottagningar, hos såväl privata aktörer som regioner  

Ett jobb som bemanningsläkare ger dig mer frihet och möjlighet att utvecklas inom det område du vill samtidigt som det ger dig mer tid att lägga på annat du prioriterar i ditt liv.

Enkel rekryteringsprocess

Att bli rekryterad av Curaliv till en av våra seriösa vårdgivare kunde inte vara enklare. Du fyller bara i en intresseanmälan och därefter får du egen kontaktperson som hjälper dig med att hitta ett uppdrag som passar just dig. Efter ett kortare inledningssamtal ber vi dig skicka in dina dokument som CV, läkarlegitimation och referenser. Vi går sedan tillsammans igenom alla uppdrag som är intressanta och skräddarsyr ett upplägg enligt dina önskemål. Är du intresserad sätter vi också upp dig på vår utskickslista så att du ständigt kan hålla dig uppdaterad om nya uppdrag som kommer in löpande. 

Jobba hel- eller deltid

Lockar arbete som konsultläkare på hel- eller deltid mest? Våra uppdrag finns med båda delarna beroende på vad du söker efter. Du kan även välja mellan att arbeta någon enstaka vecka hos en vårdgivare – eller vara anställd under flera månader eller till och med år. Variationen hos Curaliv är stor, allt från ett enstaka arbetspass till ett helt år.

Det är även bra att poängtera att du själv väljer hur du vill få din ersättning – som lön från oss eller fakturering via ditt eget företag om du har något eller funderar på att starta det. Behöver du hjälp med att starta eget företag kan vi absolut vara behjälpliga och vägleda dig, vi kan det mesta som rör detta!

Bra villkor är vår filosofi

Hos oss kan du få kompletta försäkringar och smarta pensionslösningar i form av olika tjänstepensioner, så som vid en vanlig fast anställning. Alla våra lösningar kan anpassas till just din individuella situation.

Innebörd av försäkringen för dig som är anställd

  • Du är försäkrad för olycksfall till och från arbetet, samt under arbetets gång
  • Du är försäkrad för eventuella skador du råkar orsaka på kundens utrustning eller personal
  • Samtliga patienter du träffar är försäkrade via patientförsäkringen

Support via kontaktperson och trygghetsjour

Via Curaliv har du alltid tillgång till en dygnet runt-öppen trygghetsjour och du har alltid stöd och support via en konsultansvarig som blir din egen kontaktperson. Detta bidrar till en säkrare vardag för dig och ger dig god kontinuitet i kontakten med oss.Vi får också större möjlighet att förstå dina önskemål och ge förslag på uppdrag som passar just dig.

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för att arbeta som bemanningsläkare.