Bemanningsföretag sjuksköterska

Det finns idag flera bemanningsföretag för en sjuksköterska att hitta hyruppdrag inom. Men Curaliv erbjuder helt individuella upplägg där försäkringar ingår och möjlighet ges för tjänstepension. Du får möjlighet att arbeta vart i Sverige du vill då vi förmedlar uppdrag i samtliga regioner i landet. Du behöver därför inte ha kontak med flera olika bemanningsföretag för sjuksköterska. 

Att vara fast anställd som sjuksköterska kan kräva mycket. Inte sällan dras du med låga löner och arbetstider där frihet och ledighet kan vara svårt att förhandla om på dina villkor. Bemanningsföretag som oss skapar möjlighet till förändringar i din karriär så att du både kan bredda din meritlista och dina personliga erfarenheter. Hos oss finner du välbetalda uppdrag där du kan välja flexibilitet och smidighet framför stress eller stagnation i arbetslivet.

Bemanning sjuksköterska

Bestäm var och hur du vill arbeta som sjuksköterska. Sjuksköterskeyrket är ett genuint och fint yrke som mängder av vårdinrättningar söker personal med ljus och lykta för att hitta. Vill du göra skillnad för människor och samtidigt undvika att trötta ut dig eller hamna på fel ställe? Curaliv erbjuder flexibel bemanning för dig som är sjuksköterska där du kan bli en vårdhjälte och sprida den glädje och kunskap som ditt yrke för med sig.

Curaliv som bemanningsföretag

Curaliv har ett långt förflutet inom bemanning för både sjuksköterska och läkare samt socionomer. Vi står för en rad punkter som vi är stolta över. Curaliv är ett bemanningsföretag som lotsar ut vårdpersonal på hyruppdrag på hel- och deltid, under längre eller kortare tid. 

Välj uppdrag enligt dina önskemål

Att arbeta via ett bemanningsföretag som sjuksköterska ger många förmåner.

  • Du väljer själv hur länge eller hur kort ditt uppdrag ska vara
  • Du kan bo på vilken ort du vill – i städer och på landsbygd 
  • Möjligheten att arbeta inom olika vårdinrättningar för en större erfarenhet

Vi samarbetar endast med seriösa vårdgivare

Vi har sedan många år inlett ett stort och brett samarbete med landets många vårdgivare – både privata vårdgivare och kommuner och regioner. Alla med seriositet och viljan att sätta människan i fokus, patient som vårdpersonal. Våra uppdrag finns på bland annat:

  • Vårdcentraler
  • Privata kliniker &  mottagningar
  • Sjukhus, på avdelning och mottagning
  • Skolor
  • Äldreboenden m. m.

Vill du arbeta som sjuksköterska inom bemanning och uthyrning på tillfällig basis har vi rätt uppdrag för dig. Du kan välja att arbeta som egen och fakturera via ditt företag – eller få ut ersättningen som lön från oss, då på timbasis.

Dina behov och önskemål går först!

Då vi värnar om människan ser vi till att dina behov och önskemål hamnar i första rummet. Det innebär att vi kan erbjuda smarta och smidiga pensions- och försäkringslösningar ute på dina hyruppdrag – allt för att du ska känna dig trygg och tillfreds. Vad du än behöver så löser vi det åt dig. 

Legitimation

Väntar du på din legitimation? Vi planerar din framtid med dig så att du direkt kan börja söka uppdrag när legitimationen dimper ner i lådan. Ta kontakt med oss redan nu så har du god framförhållning!

Intresseanmälan

Funderar du på att arbeta som hyrläkare, eller vill ha mer info kan du använda nedanstående formulär, så återkommer vi till dig snarast. I fältet önskemål kan du ange lite kort din erfarenhet och var du önskar arbeta.

[][]
[/][/]