Bemanningsföretag läkare

Var fri att välja – med uppdrag inom bemanning för läkare får du chansen att prova på att jobba hur och var du vill. Gör din meritlista precis som du vill ha den och skräddarsy ditt eget yrkesliv. Vi har ett tätt samarbete med större och mindre vårdgivare över hela landet både inom den privata och den offentliga sektorn. Välbetalda uppdrag, transparens och individanpassade upplägg gör att allt fler väljer Curaliv.

Attraktiva uppdrag, noggrann rekrytering, variation, lösningsorienterade och hjälpsamma är bara några av de egenskaper och möjligheter vi förknippas med. Våra många år som företag och lång branscherfarenhet har lett oss dit vi står idag. Vi erbjuder bemanning till hela landet och i delar av Norden där du som läkare kan utvecklas och prova dina kompetenser på dina villkor och till en hög lön.

Framgångsrik bemanning för läkare inom hela landet

Efter att du fått din läkarlegitimation har du möjlighet att göra ST-tjänst inom ett visst område och bli specialistläkare. Som specialistläkare har du ännu större möjlighet att få uppdrag som konsult då efterfrågan i vården är stor för läkare med specialistkompetens. 

Genom åren har vi gjort oss kända för att skapa framgångsrik bemanning för läkare till vårdcentraler, sjukhus och privata vårdgivare på små och stora orter i hela Sverige. Du kan välja att åta dig kortare eller längre uppdrag, alla anpassade för dig beroende på vilken erfarenhet du vill ha. 

Några områden utöver allmänmedicin där specialistkompetens är starkt efterfrågat:

 • Psykiatri
 • Radiologi
 • Barnmedicin
 • Gynekologi
 • Neurologiska specialiteter
 • Internmedicin
 • Ortopedi
 • Akutsjukvård
 • Kirurgi m.m

Nya uppdrag inom bemanning för läkare kommer ständigt in till vår databas från våra kunder. Lämna in en intresseanmälan och med dina uppgifter så kommer du bli kontaktad av en konsultansvarig inom kort som planerar nästa steg med dig oavsett på vilken ort du ska arbeta. Vi ordnar med allt praktiskt som boende, e-legitimation, försäkringar, och tjänstepension om så önskas, samt vid behov introduktion till kundens journalsystem. Vi erbjuder dig två sätt att få din ersättning:

 • Ersättning utbetalas som vanlig lön från oss
 • Fakturering via eget företag

Ta dig frihet som bemanningsläkare

Jämfört med en vanlig fast anställning har arbetet som bemanningsläkare stora fördelar. Genom att söka uppdrag via ett bemanningsföretag för läkare har du en större valfrihet och kan hoppa på olika hyruppdrag som du tycker passar dig bäst för stunden. Välj själv vilka perioder du vill tillbringa med dina anhöriga och vilka perioder du vill jobba.

Bidra med din solskenshistoria hos oss

Vi är mycket stolta över att kunna bidra med framgångsrik rekrytering där uppdragen ger positiva effekter på både läkarna, vårdgivarna och patienterna. Detta har gjort att fler och fler ser oss som sin stora chans ut i arbetslivet eller för att hitta sin nisch i yrkeslivet – och det har även bidragit till att ännu fler vårdgivare väljer att samarbeta med oss.

På vår sajt kan du läsa mer om nöjda läkare som berättar mer om sina uppdrag och hur de har blivit bemötta av oss. Du kan även läsa om våra nya avtal med olika regioner i landet. Kanske är det där ditt nya uppdrag startar?

Intresseanmälan

Funderar du på att arbeta som läkare på bemanningsföretag, eller vill ha mer info kan du använda nedanstående formulär, så återkommer vi till dig snarast.